miércoles, 23 de febrero de 2011

EXCURSIÓ AL CINEMA


La nostra primera excursió va ser al cinema, vam veure la pel.licula en 3D Megamaind. Que guapos estavem tots amb les ulleres. Fins la propera excursió xics!!!, que bé se'n van portar.

jueves, 10 de febrero de 2011


     
La propera setmana escoltarem a l'escola la cançó escollida pels xiquets i xiquetes de cinc anys:The Simpsons. La sentirem quatre vegades al dia durant tota la setmana, així que espero que us agrade.    
                                             



CARNAVAL

El tema d'aquest any per carnaval són les bandes sonores de Disney, el cicle d'Infantil hem vist la pel·licula de Fantasia 2000 per elegir els nostres disfresses. Després de veure tots junts la peli els xiquets i xiquetes d'infantil tres anys han decidit anar de soldadet de plom i ballarina, els de quatre del mag Mickey i nosaltres de balenes. ¿com farem les disfresses ?????? Segur que tots anem guapíssims.

ANIVERSARIS

Zohir

Tota la classe cantant
EL major de la classe ja té 6 anys. Felicitats Zohir!!!!!!! Pero mira que eres bonico, i bon company. Besets

NOUVINGUTS

Hem començat l'any 2011, amb dos nous companys: Yassin i Aaron, ja eren pallassos cursos anteriors, ara som setze a classe. Benvinguts.

ANIVERSARIS

Al final del primer trimestre hem celebrat dos aniversaris, el de Pablo i el de Sana, els xicotets de la classe. Moltes felicitats guapissims. Ara tots cami dels 6 anys.